سرپرست معاونت برنامه ریزی فرمانداری اهواز:
کیفیت و وضعیت بهداشتی نانوایی های اهواز باید در سطح بالایی باشد
سرپرست معاونت برنامه ریزی فرمانداری اهواز بر ارتقاء کیفیت، وضعیت بهداشتی نانوایی ها و متصدیان پخت نان تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان اهواز. آریا ارزانی بیرگانی روز چهارشنبه در جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان افزود: کمیت، موارد بهداشتی و کیفیت نان باید در اولویت نانوایی ها، ادارات و دستگاه های نظارتی باشد.
وی در ادامه گفت: سهمیه آرد نانوایی ها در اهواز باید به صورت عادلانه توزیع شود.
سرپرست معاونت برنامه ریزی فرمانداری اهواز در پایان گفت: کمیت، کیفیت و نحوه برخورد متصدیان پخت نان باید رضایتمندی مردم را به دنبال داشته باشد.