کارگروه نظارت بر پروتکل های بهداشتی صنوف قصابان و لبنیات فروشان اهواز تشکیل شد

معاون برنامه ریزی فرماندار اهواز گفت:در راستای نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی کرونا، کارگروه نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی صنوف قصابان و لبنیات فروشان در اهواز تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری، حسن احمدی در جلسه کارگروه نظارت بر اصناف ستاد مدیریت و کنترل کرونا اهواز در سالن اجتماعات فرمانداری افزود: این کارگروه برای نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی این صنوف تشکیل و با واحد های صنفی متخلف برخورد قانونی می شود.

وی ادامه داد: کارگروه نظارت بر پروتکل های بهداشتی صنوف قصابان و لبنیات فروشان اهواز با حضور اتحادیه های این صنوف و با هماهنگی مراکز بهداشت شرق و غرب، دامپزشکی، اتاق اصناف، سازمان صنعت،معدن و تجارت با مدیریت اداره اماکن انتظامی و نظارت فرمانداری اهواز فعالیت می کند.

معاون برنامه ریزی فرماندار اهواز در پایان گفت:از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون تعداد زیادی از واحد های صنفی غیر بهداشتی و متخلف پلمب شدند.

 

۷۳