آغاز فعالیت تالارها و سالن های غذاخوری در اهواز با ۵۰ درصد ظرفیت

معاون برنامه ریزی فرماندار اهواز با اشاره به محدودیت های کرونایی در این شهرستان گفت: تالارها و سالن های غذا خوری با ظرفیت ۵۰ درصد در اهواز و با رعایت پروتکل های بهداشتی مجاز به فعالیت هستند.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان اهواز، حسن احمدی روز شنبه در جلسه بررسی فعالیت تالارها در سالن اجتماعات فرمانداری، افزود:با توجه به اعلام وضعیت زرد در مرکز استان از سوی ستاد مقابله با کرونا، فعالیت تالارها و سالن های غذا خوری با ظرفیت ۵۰ درصد در اهواز آغاز شد.

وی ادامه داد: در صورتی که تالار و سالن غذاخوری بر اساس دستورالعمل اعلام شده فعالیت نکنند، به صورت قانونی برخورد می شود.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری، در این جلسه سرهنگ محمدوند رئیس اماکن استان خوزستان، مدیران و کارشناسان مراکز بهداشت شرق و غرب و سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و اتحادیه حضور داشتند.

 

 

 

۱۸۴